Подробности за фирмата
  • Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • бизнес тип:Manufacturer , Distributor/Wholesaler
  • Основни пазари: Americas , Asia , Middle East , Oceania , West Europe , Worldwide
  • износител:71% - 80%
  • CERT,:CE
Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.
продуктови категории
Онлайн услуга
http://bg.iseeledlight.comСканиране за посещение
У дома > Новини > Fantanstic LED струнно осветление за декорация на коледно дърво, за да помогне на ландшафтен дизайнер да изпълни проекта.
Новини

Fantanstic LED струнно осветление за декорация на коледно дърво, за да помогне на ландшафтен дизайнер да изпълни проекта.

Първо, LED низът мека, който може да направи всякакви форми и функции, които искате, звезди, кръг, диамант, полилей, форма на дърво и т.н.

led pixel string for sphere

Второ, светодиодният низ, който сега препоръчваме 12V DC тип вход, ландшафтното осветление с ниско напрежение, дължината може да направи 1м-15 м, което може да реализира персонализирано производство и да съвпада с дизайна. Светодиодният низ стандартен разстояние 10см, 5 м на низ, общо 50 светодиоди на низ. За персонализиран дизайн можем да направим 3,2mA низ общо 32 светодиода, 13m на низ общо 130LELS. Също така, за персонализиран дизайн, LED разстоянието може да направи 5-20 см.

Трето, LED низът може да прави RGB цвят или единичен цвят в червено, зелено, синьо, бяло, топло бяло и т.н., за да отговори на различните изисквания за осветеност. В някои случаи светлините трябва до 100% яркост, понякога само 50% или 20%, сега ще ви трябват контролируемите LED пиксели. И този фантастичен светодиоден низ може да ви удовлетвори 100%.

Четвърто, програмируем LED низ, който може да бъде контролиран от ISEELED.com, предоставя система за управление на осветлението или другия LED контролер, който имате, който може да контролира SPI протокола. Системата на контролера, съвместима с SD контролер, DVI LED контролер, ARTNET контролер, Madrix LED контролер и др.

rgb programmable pixel led string


На пето място, LED низът може да прави IP65 версия, също така IP67, IP68 версия е налична, така че работи на закрито, на открито, под водата и дори в леда.

Благодаря ви за четенето и ми се иска да имате приятно изживяване да работите с този фантастичен програмируем LED низ.

xmas tree with rgb led string

led light string application

Сподели с:  
Списък на свързаните продукти

Мобилен уебсайт индекс. Карта на сайта


Абонирайте се за нашия бюлетин:
Получавайте актуализации, отстъпки, специални
Оферти и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd. Всички права запазени.
Комуникирайте с доставчика?доставчик
Jin Ms. Jin
Какво мога да направя за теб?
Чат сега Свържете се с доставчика